Modeli


Plavalni bazeni MPS

Plavalni bazeni MPS

Plavalni protitočni bazeni Master Spas by Michael Phelps so opremljeni z najnovejšo tehnologijo, zgrajeni iz najbolj vzdržljivih in zanesljivih materialov ter opremljeni z edinstvenim protitočnim plavalnim sistemom Wave Propulsion. Naj gre za šport, užitek ali sprostitev, s plavalnimi bazeni Master Spas boste občutno povečali kvaliteto vašega življenskega sloga, saj bo zadovoljil še tako visoke zahteve uporabnika. Užitek brez primere.
Podrobnosti
Michael Phelps Legend

Michael Phelps Legend

Masažni bazeni serije Legend postavljajo nove standarde med luksuznimi masažnimi bazeni. S pomočjo visokega tehnološkega napredka v konstrukciji, izolaciji in filtraciji postavljamo svoje pred sorodne izdelke na trgu. V nadaljevanju izvedite kaj odlikuje te masažne bazene, da so bili spoznani za najboljši nakup (Best Buy) v najvišji kategoriji – vsako leto od leta 2002 naprej.
Podrobnosti
Master Twilight

Master Twilight

Masažni bazeni serije Twilight so eni izmed tistih edinstvenih bazenov, ki združujejo prvorazredno kakovost, izjemno terapijo, razkošje udobja, in vse to po dostopnih cenah, saj združujejo najboljše hidro-terapevtsko doživetje z mamljivo osvetlitvijo. Serija Twilight ponuja poleg zelo intenzivne tudi manj intenzivnejšo masažo.
Podrobnosti
Master Healty Living

Master Healty Living

Vaš wellness zavisi od vaše izbire za bolj zdravo življenje: hrana in fitnes za moč ... sprostitev za zmanjšanje stresa in utrujenost. Zdravo ravnovesje je bistvenega pomena za vsako telo. Masažni bazeni Master Healty Living spodbujajo živahno ravnovesje za fit uma, telesa in duha ter pomagajo izboljšati kakovost življenja skozi namensko pomoč in izboljšano počutje.
Podrobnosti
Master Clarity

Master Clarity

Z masažnimi bazeni Master Clarity prihaja vedrina, ki daje nežen občutek udobja in varnosti. Udobno se namestite v razkošju ergonomskih masažnih mest ter se popolnoma prepustite nastavljivim masažnim šobam. Uživajte v blagodejnem StressRelief masažnem mestu za vrat in ramena ter v strateško umeščenimi terapevtskimi masažnimi šobami, ki so usmerjene na ključne točke, ki izboljšajo prekrvavitev in obnovijo celotno telo.
Podrobnosti
Spletko