Predstavitev podjetja Master Spas®


Pri Master Spas™ Vam ne bomo samo prodali masažnega ali plavalnega bazena in Vas odslovili, kajti ob nakupu našega izdelka boste prejeli tudi popolno tehnično podporo pogodbenih storitvenih centrov in prodajalcev. Odgovori na vsa Vaša vprašanja so oddaljeni le en telefonski klic. 
 
Sedež podjetja se nahaja v ZDA in sicer v mestu Fort Wayne, le 90 km od glavnega mesta Indiana. Podjetje deluje na 76.000 m2 velikem, tehnološko dovršenem proizvodnem kompleksu in ima 72.000 m2 velik distribucijski center, kar uvršča podjetje Master Spas™ med največje proizvajalce prenosnih ogrevanih masažnih bazenov na svetu. Njihova uprava ima več kot 80 let uspehov na področju proizvodnje masažnih bazenov.

Predstavitev podjetja Bellamar d.o.o.


Podjetje MS bazeni, savne in biljardi, Tajana Tomše s.p., se je s 01.09.2014, statusno preoblikovalo iz Tajana Tomše s.p. v Bellamar d.o.o. Prav tako vam z veseljem sporočamo, da bo podjetje Bellamar d.o.o. od 15.09.2014 dalje, poslovalo na novi lokaciji v bližini ljubljanskega BTC-ja na Jarški cesti 10a, 1000 Ljubljana. Glavna in primarna dejavnost podjetja še vedno ostaja osebni wellness, saj podjetje uspešno posluje že od leta 2006 in je specializirano za prodajo masažnih bazenov, infrardečih in finskih savn, ter izdelavo vseh vrst savn po meri. Poleg masažnih bazenov Master Spas® pa prodajni program odlično dopolnjujejo še infrardeče savne Sunlighten™, vrtno pohištvo Cane Line®, okrasni lonci Fleur Ami®, ter velika izbira masažnih kadi ter parnih tušev. Področje wellnessa zelo dobro poznamo, saj je za nami že veliko izdelanih projektov ter zadovoljnih strank, tako, da smo si skozi leta pridobili veliko znanja in izkušenj s katerimi predvidimo vse mogoče situacije, strankam pa pošteno svetujemo glede na projekt, ki so si ga zastavili. Poleg prodaje pa vam nudimo tudi kompletne adaptacije vaših kopalnic, montažo in dostavo izdelkov ter poprodajni servis.

Ker zastopamo priznane blagovne znamke podjetij, ki so zelo uveljavljene v svetovnem merilu, verjamemo, da se bo zagotovo našlo kaj za vas. Vabljeni ste, da si naš bogat program ogledate v živo od ponedeljka do petka med 09 in 17 uro (sobote, nedelje in prazniki zaprto), po predhodnem dogovoru pa smo na voljo tudi izven delovnega časa.
 
 

RAZSTAVNI SALON:

 
P.E. Ljubljana
Jarška cesta 10a
1000 Ljubljana

T: + 386 1 547 30 98
M: +386 70 426 700
E: info@bellamar.si

DELOVNI ČAS:
pon - pet: 09.00 - 15:00
sob, ned, prazniki zaprto
 
Zaradi zagotavljanja najvišje kakosti naših storitev smo veliko odsotni na terenu, zato vas prosimo, da nas za ogled izdelkov izven delovnega časa predhodno pokličete na tel.št.: 070 426 700.Spletko