Filtracija


Patentirani Eco Pur® filtrirni sistem je vgrajen v vsak masažni bazen in plavalni bazen Master Spas™, kar zagotavlja odlično kakovost vode. Sistem filtriranja deluje na osnovi več stopenjske filtracije, tako kot to počne narava. Voda pa je tako čista, da presega vse normative ter postavljene standarde za čistoto le te.

Prednosti Eco Pur® filtrirnega sistema je veliko, zato se lahko zanesete, da Vam bo ta sistem vodo vzdrževal vedno čisto.

Učinkovitost filtrirnega sistema se kaže v 10-kratnemu kroženju vsake kapljice vode na uro, pri porabi manj energije kot standardni sistemi. To pomeni, da masažni in plavalni bazeni bazeni Master Spas™ varčujejo tako z vodo, kot tudi z energijo, ne da bi bili pri temu ogroženi kakovost hidro-termalne terapije in užitki pri sproščanju.
 

4 - stopenjski filtrirni in prečiščevalni sistem bazenov Master Spas™
 

1 stopnja: Makro pred-filtriranje
Pri makro filtracijski stopnji se uporablja makro grobozrnati filter, podoben naravnemu filtru iz proda, ki odstrani vse večje ostanke in delce, ki vstopijo v filtracijsko območje. To pripomore k večjemu pretoku vode čez filtrirni sistem in hkrati poveča življenjsko dobo filtra.
 

2 stopnja: Temeljito globinsko čiščenje
Ta poseben sistem globinskega čiščenja, omogoča zbiranje umazanije in olja v posebno srednjo plast narejeno iz tkanega materiala, da se umazanija ne bi zadrževala samo na površini filtra. To omogoča filtrirnemu sistemu lovljenje mnogo več ostankov.

3 stopnja: Eco Pur® čistilni filtri
Ta dodatna stopnja filtriranja kristalno bleščeče očisti vodo. Prefiltrirana voda v bazenih Master Spas™ je tako čista, da je prestala tudi zelo strog NSF standard za pitno vodo.
 

4 stopnja: Ozoniziranje
Sistem uporablja Corona izločevalnik ozona, ki poskrbi za uničenje morebitnih ostankov bakterij.

 


 
Spletko