Izolacija


Polar Wrap termalni ovoj

Vsi ogrevani masažni in plavalni bazeni Master Spas™ so narejeni po strogih standardih kalifornijske komisije za energetiko (CEC).

Polar Wrap termalni ovoj z Icynene izolacijo je veliko boljši od standardne izolacije, ki jo uporabljajo skoraj vsi ameriških proizvajalci masažnih bazenov.

Kaj je Icynene?

Icynene je okolju prijazna poliicynenska izolacijska pena narejena iz zgoščene celične plastike. Pena pri nanosu ne vsebuje plinov in formaldehida, ki uničujejo ozon (HFA IN HCFC plini). Mikrocelice materiala, kateri tudi diha, so polnjene z zrakom, zato ne prihaja do nobenih emisijskih tveganj. Icynene je edini izolacijski material, potrjen s strani programa za čistejši zrak (Envirodesic Certification Program).

Zadrževanje toplote.

Icynene izolacijski sistem se razširi tisti trenutek ko je nanesen, kar povzroči zračno neprepustnost in izjemno izolacijo ogrevanega masažnega in plavalnega bazena. Nastala prevleka mehke pene zagotavlja neprestano termalno pregrado, enakomerno ogrevanje bazena in varčevanje z energijo. V bazenu je nadzorovana in enakomerna temperatura.

Z zmanjšanjem dostopa hladnemu zraku se zmanjša stopnja vlažnosti okoli školjke, kar preprečuje kondenzacijo. Icynene lastnikom bazena zagotavlja mir pred potencialnimi problemi povezanimi s kondenzacijo, kot so na primer rast plesni in maha pod školjko bazena.

Spletko