Konstrukcija


Postavitev novih standardov kakovosti

Zakaj so masažni bazeni Master Spas™ vodilni v obliki in kakovosti na svojem področju? Zaradi inovativnega dizajna in tehnološkega napredka na najvišjem nivoju, zaradi naprednega izolativnega sistema, edinstvene filtracije in še bi lahko naštevali. Master Spas™ je vedno korak pred konkurenco zaradi inovativnosti in sistemov, ki jim konkurenca ne more slediti. V svetu je znamka Master Spas™  poznana kot sinonim za kakovost ter zanesljivost z več kot 30 letnimi izkušnjami na trgu, vsi izdelki pa so tudi v celoti izdelan v ZDA.

Pri nakupu masažnega ali plavalnega bazena Master Spas™ boste ne glede na to za katero serijo bazenov se boste odločili, vedno dobili najvišjo kvaliteto na trgu z inovativno terapijo, visoko kakovostno izolacijo ter filtracijo. Ohišje je pri vseh serijah bazenov zelo močno in ojačano na vogalih, prav tako je dno bazena zaščiteno z zelo gosto polimerno osnovo, ki preprečuje uhajanje temperature ter vdor nazaželjenim škodljivcem.

Vse našteto pa so le ene izmed prednosti, ki jih boste našli eksluzivno le pri masažnih in plavalnih bazenih Master Spas™. Z nakupom masažnega ali plavalnega bazena Master Spas™ ne boste nikoli zgrešili, kajti bazen vam nudi še več kot lahko opišemo z besedami, zato morate izkusiti to neverjetno terapevtsko doživetje.

Vsi masažni in plavalni bazeni Master Spas™ pa poleg vsega naštetega vsebujejo še sledeče:
  • Microban® zaščito školjke bazena, ki preprečuje razmnoževanje bakterij,
  • Dodatne ojačitve, ki dajo jekleni konstrukciji večjo čvrstost in moč,
  • Tehnološko dovršen Polar Wrap (termalni ovoj), ki daje neprestano termalno pregrado,
  • Icynene peno, ki daje cevem toplotno izolacijo ter tako poskrbi za varčnost z energijo ter ohranjenje toplote,
  • Razdelilni sistem cevi, ki zagotavlja enakomerno razdeljen pritisk med vse šobe ne glede na to koliko uporabnikov hkrati uporablja masažni ali plavalni bazen (moč se ne bo nikoli porazporedila med ostale, temveč ostaja vedno nespremenjena).
Spletko