Protitočni sistem Wave


Protitočni sistem uporabljen v plavalnih bazenih Michael Phelps by Master Spas™ uporablja inovativni sistem, ki s pomočjo propelerja ustvarja globlji, širši ter enakomernejši protitok, ki je popolnoma nastavljiv. Za športnike in profesionalne plavalce pa je na voljo Wave XP sistem (Extra Power) z večjim in močnejšim motorjem, ki ustvari za več kot dvakrat močnejši protitok od standardnega sistema. Vsem profesionalnim plavalcem pa priporočamo nakup plavalnega bazena Signature by Michael Phelps, ki ima še širše, globlje ter daljše plavalno območje in pa serijsko vgrajen protitočni sistem Wave XP Pro, ki je za več kot 40% močnejši od sistema Wave XP.

Takšnega sistema, kot ga nudijo plavalni bazeni Master Spas™ ne boste našli v nobenih konkurenčnih bazenih na trgu, saj le ti ne nudijo takšnega enakomernega toka, ki ponazarja plavanje v velikih olimpijskih bazenih, kjer je na pretek prostora za plavanje.

Plavalni bazeni Master Spas™ spadajo med najbolj energetsko varčne plavalne bazene na trgu, saj delujejo z zelo energetsko varčnim indutrijskim motorjem, ki vam bo nudil izjemno zadovoljstvo pri uporabi, hkrati pa varčeval z energijo ter potrošnjo. Vsi modeli plavalnih bazenov v ponudbi pa so namenjeni tako zunanji kot tudi notranji uporabi, saj so zelo tihi napram konkurenčnim in izredno varčni.
Spletko