Hidro-terapevtske šobe


Ergonomska oblika:

115 zdravil proti dnevni utrujenosti

 

Noben drug masažni bazen ne ponuja toliko terapevtske masaže kot Master Spas™ masažni bazen – določeni modeli imajo tudi do 115 šob. Od masaže za celotno telo, masaže koncentrirane na določeno področje Vašega telesa, kot na primer masaža vratu, ramen, nog, do sprostitve in hlajenja telesa v vročih dneh. Poleg tega je moč delovanja vseh masažnih šob prilagodljiva, kar pomeni, da lahko izkoristite od 10% pa vse tja do 100% masažne moči.
 

Master Blaster™ – ko Vaše noge enostavno rečejo "ahhhh"

Ekskluzivna Master Blaster™ stopalna terapija zajema do dva Master Blaster™ šobna zbiralnika, vsak s 15 posameznimi šobami, skupaj kar 30 močnih šob. Poleg tega sistem vsebuje močno črpalko (3KM), katera je izrecno namenjena nudenju užitka Vašim stopalom z več kot 750 litri izbrizgane vode na minuto. Vse skupaj sestavlja popolno terapevtsko masažo za ponovno revitalizacijo Vaših utrujenih nog.
 

Ublažitev stresa na področjih, ki to najbolj potrebujejo

Naše ekskluzivno oblikovano masažno mesto za terapijo vratu vsebuje naslon s posebno oblikovanimi šobami, ki so obrnjeni navzdol in tako nudijo vašemu vratu in ramenom največji užitek z masažo, ki olajša napetost.

Spletko